flickr-withtextTumblr-icon  blue-facebook-logo

Условия за ползване

Това са условията за ползване на уеб сайта www.bulgarialeisure.com .

1. Условия за използване на сайта

Уеб сайтът www.bulgarialeisure.com (наричан за краткост "сайтът") се използва при следните условия:
Ако не сте съгласни с тези условия незабавно напуснете сайта. Можете да принтирате и да пазите копие от тези условия. Те са правно споразумение между нас и могат да бъдат променяни само с наше съгласие. Запазваме си правото да правим промени по условията по наша преценка като ги променяме на Сайта. Стоки или услуги, предлагани на сайта, като например екскурзии, хотелски резервации и пазаруване са осигурени от нашите рекламодатели и са договор между потребителя и нашият рекламодател. Потребителят е отговорен за разглеждането и приемането на правилата и условията на всеки рекламодател, преди да направят заявят желанието си за покупка. Тъй като договорът се прави между потребителя и рекламодателя, въпроси или оплаквания трябва да бъдат направени в директно с рекламодателя. За да отмените или измените резервации и поръчки, трябва да се свържете с рекламодателя.


2. Точност на информацията

Ние правим всичко възможно, за да бъде цялата информация на Сайта точна. Ако намерите неточна информация на Сайта, уведомете ни и ние ще я коригираме, където сме съгласни, веднага щом е възможно. Вие трябва независимо да проверите всяка информация, преди да се разчитате на нея. Ние не правим твърдим , че информацията е точна и актуална или пълна и не носим отговорност за всяка загуба или щети, причинени от неточна информация. Този сайт съдържа голям обем от данни и неизбежно ще има грешки в него, по-специално, тъй като датите и часовете на събитията се може да се променят и да възникнат анулирания. Съветваме ви да се допитате директно до организаторите на събитието преди да извършите каквито и да е договорености относно събитието.

3. Нашите отговорности

Ние предоставяме безплатна информация в този сайт и не носим отговорност за предоставената ни информация. Ние сме дистрибутор (а не издател) на съдържанието, което представяме от трети страни на потребителите на сайта. Всякакви мнения, съвети, изявления, услуги, оферти или друга информация или съдържание, изразено или предоставено от трети страни, включително доставчици на информация, или потребители, са тези на авторите или дистрибуторите и Сайтът не носи отговорност за тях. Не сме длъжни да одобряваме, нито сме отговорни за точността и надеждността на всяко мнение, съвет или изявление, направено на сайта.


4. Блокиране от сайта

Ние си запазваме правото да спрем достъпа до сайта на потребители на постоянна или временна основа, по наша преценка. Всеки такъв потребител, трябва да бъде уведомен и не трябва след това се опитва да използват сайта под друго име или чрез друг потребител.


5. Правна компетентност и разрешаване на спорове

Българският закон се прилага по отношение на тези условия, независимо от юрисдикцията, където се намирате. Вие неотменяемо се съгласявате, че съдилищата на България ще имат изключителна компетентност за уреждане на спорове, които могат да възникнат от, под, или във връзка с настоящите Общи условия и за тези цели безвъзвратно представяте всички спорове на юрисдикцията на българските съдилища. Мястото на изпълнение ще бъде България.


6.Ние не носим никаква отговорност и ние нямаме отношение към съдържанието или употребата на уеб сайтове, връзки към които се съдържат в www.bulgarialeisure.com, дори ако тези места не са налични.


7. Ние не носим никаква отговорност и не гарантираме, че сървърът, на който се намира www.bulgarialeisure.com е без вируси или компоненти, които могат да навредят на вашата компютърна система или друга собственост.

          email-BG

                faq 

 

                                      ads-bg